Vraag nu gratis offertes aan!

   
Soort aanvraag*
Naam: *
Titel:
Email adres: *
Telefoonnummer: *
Adres:
Postcode:
Plaats:
Beschrijving van de opdracht: Wees zo volledig mogelijk voor een offerte op maat!:
Indicatie geplande
datum opdracht: *
Gratis bespaartips:

Op zoek naar schoonmaakbedrijven?

Vind het beste schoonmaakbedrijf door
offertes aan te vragen en te vergelijken!

Meer over schoonmaakbedrijven


Een schone werkomgeving is iets wat iedere werkgever haar personeel wil bieden. Vaak lukt het alleen niet dit intern te realiseren. Een oplossing is dan veelal een professioneel schoonmaakbedrijf in te huren dat er voor zorgt dat een kantoorpand dagelijks of meerdere dagen per week tot in de puntjes wordt schoongemaakt.

Voor veel bedrijven is een schoonmaakbedrijf dat een algemene schoonmaak verricht voldoende. Echter is het zo dat veel schoonmaakbedrijven ook specialistische divisies hebben die ingezet kunnen worden voor gerichte schoonmaakwerkzaamheden.

Algemene schoonmaak
De meest ingezette vorm van schoonmaak is de algemene schoonmaak. In dit geval zorgt het reinigingsbedrijf er voor dat de werkomgeving op structurele basis wordt schoongemaakt. De werkzaamheden kunnen als volgt zijn:

  • Schoonmaken van bureaus en toebehoren als computers en telefoons
  • Afvalbakken legen en schoonmaken
  • Sanitair reinigen
  • Stofvrij maken van meubilair
  • Stofzuigen en/of dweilen
  • Specialistische reiniging

Specialistische reiniging
Wanneer een specialistisch schoonmaakbedrijf wordt ingeschakeld dan betekend dat er andere factoren van belang zijn bij de reiniging van het kantoor of bedrijfspand. Veelal betreft het schoonmaakklussen waarbij de schoonmaker specifieke kennis en ervaring nodig heeft van hetgeen gereinigd dient te worden.

Onder specialistische reiniging valt onder meer:

Glazen wassen
Vooral bij grotere kantoorpanden is glazen wassen een klus die niet tot de algemene schoonmaak kan worden gerekend. Er is vaak een groot oppervlakte reinigen en mogelijk wordt er ook op hoogte gewerkt waardoor er veiligheidseisen in het spel zijn.

Industriële reiniging
Met industriële reiniging worden er schoonmaakwerkzaamheden verstaan die plaatshebben onder industrie gerelateerde omstandigheden. Voorbeelden hiervan zijn hogedruk (water) reiniging, vacuum reiniging (tanks, pijpen) en chemische reiniging (complexe installaties).

Schoonmaken gezondheidszorg
Schoonmaakwerkzaamheden die binnen de gezondheidszorg worden verricht vereisen een specialistische benadering omdat er gewerkt wordt in een omgeving met lichamelijk zwakke personen. Een goede omgang met de hygiëne is daarom ook vereist.

Vloeronderhoud
Een vloer binnen een onderneming wordt doorgaans meer belopen dan de vloer in uw huis. Veelal wordt dit niet goed schoon tijdens de algemene schoonmaak, waardoor er dus specifiekere reinigingsmethoden nodig zijn.

Wagenpark onderhoud
Vooral bedrijven die een eigen wagenpark beheren, zoals koeriers en distributiecentra, zullen behoefte hebben aan professioneel wagenpark onderhoud. Zodoende bent u er zeker van dat uw voertuigen schoon en verantwoord worden gereinigd.

Particulier
Naast dat een professioneel schoonmaakbedrijf meestal voor zakelijke doeleinden wordt ingezet, is het ook mogelijk om als particulier een schoonmaakbedrijf in te schakelen. Deze werkt volgens hetzelfde principe als bij een zakelijke schoonmaak. U bepaalt de planning en werkzaamheden in samenspraak met de schoonmaakdienst.

Profiteer nu van het lage 6% BTW tarief!
Schoonmaakwerk in de woning valt onder het laag 6%- BTW tarief. Informeer bij de schoonmaak specialist naar de voorwaarden.

Bent u op zoek naar een professioneel en/of gespecialiseerd schoonmaakbedrijf? Vraag dan nu gratis offertes aan van meerdere schoonmaakbedrijven